Polislerden önce ceza sonra şeker

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2008 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, kazaların yoğun olarak yaşandığı yollarda bayram öncesi denetimlerini arttırdı. Ekipler, hız sınırını aşan sürücülere önce ceza kesti, sonra bayram şekeri ikram etti.

Radarla denetim yapan ekipler, hız sınırını aşan, hatalı sollama yapan birçok araca ceza kesti. Sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunan polisler, ceza kestikleri araçların sürücülerine ve yolculara bayram şekeri ikram etmeyi ihmal etmedi.

Trafik Şube Müdürü Soner Durgun, bayram öncesi sürücülere ceza kesme amacında olmadıklarını belirterek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için caydırıcı olması sebebiyle cezalar kestiklerini söyledi.

Durgun, "Özellikle araçların hız limiti konusunda duyarlıyız. Bu sebeple radarla denetimleri artırdık. Hız sınırını aştığı için, 2 saat içinde 25 araca ceza kestik. 2 araç ise hatalı sollama yaptı. Toplam 3 bin 628 YTL para cezası kesildi. Bu arada sürücülerin yaptıkları hataları tekrar etmemeleri konusunda uyarıda bulunuyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber