Parası ödenmeyince Özal'ın anıtmezarının elektriği kesildi

Haber Giriş : 08 Ekim 2008 23:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kabri, elektrik faturası ödenmeyince ışıksız kaldı

İSTANBUL / Yaklaşık 148 Bin YTL'lik elektrik borcu ödenmeyen Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ANITMEZARI elektriksiz kaldı.

Marmarahaber internet sitesinde yer alan habere göre; yapım aşamasında çok sayıda eleştiri alan anıtmezar, yıllardır Turgut Özal'ın sevenleri tarafından ziyaretçi akınına uğruyordu.

148.000 YTL lik elektrik borcunun niçin ödenmediğine dair bilgi almak istediğimiz yetkililer ise, konuyu çeşitli birimlere havale etmekle yetiniyorlar.

EMNİYETTEN ÖĞRENMİŞLER

Bilgi almak için müracaat ettiğimiz Topkapı Mezarlıkla Müdürlüğü yetkilileri konunun muhatabı hususunda net bir bilgi vermezken, kendilerinin de meseleyi emniyet yetkililerinden öğrendiklerini söylediler.

MUHATAP BULAMADIK

Topkapı Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilisi Güngör Kartal ?şu an bizde konu ile ilgili araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Elektrik faturasının kimin sorumluluğunda olduğuna dair bilgi almaya çalışıyoruz? dedi.

Zincirlikuyu'daki Mezarlıklar Müdürlüğü yetkileri ise sayısız telefon irtibatımıza rağmen henüz bir muhatap bulmuş değiller. Konu ile ilgili araştırmamız devam ediyor

marmarahaber

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber