Genç öğretmenlerden örnek davranış

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2008 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş'un Varto ilçesine tayini çıkan Osmaniyeli öğretmenin çağrısı üzerine Kadirli ilçesinde başlatılan kampanyada toplanan malzemeler, gönderildi.

Varto ilçesine bağlı Aşağı Sırasöğütler İlköğretim Okulunda göreve başlayan genç öğretmen Çağla Yel (21), öğrencilerinin ihtiyaçlarını belirleyerek, kendisi gibi öğretmen olan babasına durumu bildirdi.

Çağla öğretmen, 5 derslikli okulu için, ailesi ve bir zamanlar kendisinin de eğitim-öğretim gördüğü Kadirli Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun Müdürü Ahmet Kütükoğlu'ndan yardım kampanyası başlatmalarını istedi. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler iki gün süren kampanyayla kırtasiye, giyecek ve spor malzemesinden oluşan 16 kolilik malzeme topladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Taşkın, malzemelerin gönderilmesi dolayısıyla düzenlenen törende, örnek davranışı nedeniyle Çağla Yel ve kampanyayı gerçekleştirenlere teşekkür etti. Taşkın, ''Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğretmenler işte bunlar. 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' atasözünü hiç kimse unutmasın. Ülkemizin her köşesi bizimdir'' dedi.

Törenin ardından, yardım kolileri öğrenciler ve öğretmenler tarafından kargo aracına yüklenerek Muş'a gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber