Babam emniyet müdürü sizi öldürtürüm

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 30 Ekim 2008 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Babam emniyet müdürü sizi öldürtürüm

Sapık tenorun konservatuarda 5 kıza tecavüz ettiği ortaya çıktı. AKŞAM dehşeti yaşayan kızlardan birine ulaştı: ?Babam emniyet müdürü' deyip ölümle tehdit etti. Her şeyi silbaştan yaşıyorum

Ankara'da yakalanan kasklı sapık Şahin Ö.'nün Hacettepe Üniversitesi'nde okurken konservatuar öğrencisi 5 kıza daha tecavüz ettiği ve babasının konumuyla gözdağı verdiği ortaya çıktı. Sapık hakkında mağdurlardan sadece F.O. şikayetçi oldu. Şahin Ö. 2001 yılında görülen davada ?delil yetersizliğinden' beraat etti. AKŞAM F.O. ve annesine ulaştı.

NÜFUZ KULLANDILAR

F.O. ?Şimdi bu olayları baştan yaşıyorum. Uzun süre psikolojik tedavi gördüm. Psikolojim yeniden bozuldu? dedi. Annesi ise ?Nüfuzlu insanlar bu konulardan kurtulmayı başarıyor. Keşke zamanında gerekli adımlar atılsaydı? diye konuştu. Mağdure F.O.'nun yakın çevresine de ?Şahin Ö., ?Babam emniyet müdürü. Bana bir şey olmaz' diyor. Beni ölümle tehdit etti. Diğer 4 kız da arkadaşlarım. Onlar korkudan şikayetçi olamadı. Sadece D. tanıklık yapabildi. Nüfuz kullanıp her şeyi hallediyorlar? dediği öğrenildi. Kasklı sapığın yakalanmasının ardından F.O. ve 4 arkadaşının yeniden şikayetçi olması bekleniyor. Şahin Ö.'nün 2001 yılında beraat etmesi üzerine 5 kızın başka okullara geçiş yaptığı belirtildi.

Kıvanç EL / ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber