Hasta taşıyan ambulans elektrik direğine çarptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2008 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kalp krizi geçirdiği belirtilen bir kişiyi hastaneye götüren ambulans, önüne çıkan bisikletli şahsa çarpmamak için manevra yapınca elektrik direğine çarptı. Kazada bisikleti ile ambulansa çarpan şahıs yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Küçük Caddesi Yeşil Direk Camisi önünde meydana gelen kazada, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kalp krizi geçirdiği öğrenilen bir hastayı götüren İsmail Angın yönetimindeki 54 EH 452 plakalı hızır acil ambulansı, önüne aniden çıkan bisiklet sürücüsü Mehmet Yazıcı'ya (68) çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan ambulans yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Bisikletiyle ambulansa çarpan Yazıcı da hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gönderilen başka bir ambulansla hasta ve yaralı şahıs, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bisiklet sürücüsü ilk müdahalesinin ardından Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne sevk edildi.

Yazıcı'nın Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'nın amcası olduğu belirtildi. Başkan Yazıcı, ise hastaneye gelerek amcası hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber