Öğretmenlere özel kampanyalar

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Kasım 2008 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halkbank'tan öğretmene özel kredi

HALKBANK , 24 Kasım'a özel ?Öğretmenler Günü Kredi Kampanyası? ile tüm öğretmenlere kredi olanağı sunuyor. Kampanya kapsamında öğretmenlerin, 28 Kasım 2008 tarihine kadar aylık yüzde 1.89'luk faiz oranı ve 24 ay vade ile bireysel ihtiyaç kredisi kullanabildikleri ve maaşlarının 10 katına kadar kefilsiz yararlanabildikleri kaydedildi. Kampanyadan kamu-özel ayrımı olmaksızın tüm öğretmen ve öğretim görevlilerinin yararlanabilecekleri belirtildi.

THY'den yüzde 50 indirim

THY, ?Öğretmenler Günü? nedeniyle öğretmenlere 22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde Türkiye'den başlayacak tüm iç ve dış hat uçuşlarında yüzde 50 indirimle uçma imkanı sağlayacak. THY'nin alt markası olarak 23 Nisan 2008 tarihinde daha geniş kitleleri uçakla tanıştırma misyonuyla seferlere başlayan AnadoluJet de aynı tarihlerde öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulayacak. İndirim tüm ilköğretim, lise, dershane öğretmenleri ile üniversite öğretim görevlileri için geçerli olacak.

Şehir Hatları vapurları 7 gün boyunca öğretmenlere ücretsiz

İDO, Öğretmenler Günü nedeniyle 24 Kasım -31 Aralık 2008 tarihleri arasında tüm öğretmenlere şehir hatları vapurlarında ücretsiz seyahat imkanı sunuyor.

Özel günlerde İstanbullulara özel kampanyalarıyla dikkat çeken İDO, Öğretmenler Günü nedeniyle 24 Kasım - 31 Aralık 2008 tarihleri arasında tüm öğretmenlere şehir hatları vapurlarında ücretsiz seyahat imkanı tanıyan yeni bir kampanyaya başlıyor.

İDO'nun başlattığı ?Tüm Öğretmenlerimize Sevgiyle? kampanyası kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler, dershane öğretmenleri, emekli öğretmenler ve üniversite öğretim üyeleri şehir hatları vapurlarında ücretsiz olarak seyahat edecek.

Ücretsiz seyahat için öğretmenlerin iskele girişlerinde kimlik kartlarını ibraz etmeleri yeterli olacak.

Vakıfbank öğretmenlere düşük faizli kredi verecek

Vakıfbank, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla çalışan ve emekli tüm öğretmenlere düşük faizli kredi imkânı sunacak. Bankadan yapılan açıklamaya göre, 'Öğretmenler günü kredisi' için 4 bin YTL'ye kadar, 1-12 ay vadede, aylık yüzde 1.69 faiz oranı uygulanacak. İlköğretim, lise ve dengi okul öğretmenleri, özel okul öğretmenleri, üniversite, askeri lise, harp okulları, polis kolejindeki tüm öğretim görevlileri, özel dershane öğretmenleri ve kreş - anaokulu öğretmenlerinin yanı sıra bu gruplardan emekli olanlar krediden faydalanabilecek.


LC WAIKIKI öğretmenelere yüzde 20 indirim uygulayacağını açıkladı.

20-24 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanabilmek için, alış verişi yapan kişinin öğretmen olduğpunu gösterir belgeyi ibraz etmesi gerekiyor. İbraz edilen belgenin bir fotokopisi mağaza çalışanı tarafından alınacak ve yararlanan hakkında bilgi formu doldurulacak

Nilüfer Turizm yüzde 25 indirim uyguluyor

24-30 Kasım tarihleri arasında bilet alan öğretmen ve öğretim üyelerine yüzde 25 indirim uygulanacak

Matmazel yüzde 20 indirim uygulayacak

Ankara, Kocaeli ve Ordu'da şubeleri bulunan Matmazel firması 22, 23 ve 24 Kasımda alış veriş yapan öğretmenelere yüzde 20 indirim uygulayacak. www.matmazel.com.tr


Teknoloji firmasından öğretmenlere özel iki gün indirim

Mavi Bilgisayar yaptığı açıklamada öğretmenler gününe özel indirim uygulayacağını belirtti.

Nakit ve tek çekimde yüzde 18 indirim yapacak olan firmanın İstanbul yolu, Çukurambar, Kocaeli, Demirtepe ve Denizli'de mağazaları bulunuyor. Ayrıca tüm peşin fiyatına taksit seçeneklerinde de yüzde 13 indirim uygulanacak

İndirim 24 Kasım 2008 Pazartesi sabah 10:00'da başlayıp 25 Kasım 2008 Salı günü saat 21:30'da sona erecek.

Kampanya devam eden başka bir kampanya ile birleştirilemeyecek.

İnternet üzerinden yapılan satışlarda kargo öğretmene ait olacak.

Vakıfbank ve WordCard'da +3 taksit 100 YTL üzerindeki alışverişlerde geçerli olacak.

Mavi Bilgisayarın internet sitesine ulaşamak için tıklayınız.


mebvitamin.com acildi. Ogretmenler ucretsiz yararlanabilecek

Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun içeriğiyle yayında olan TTNET VİTAMİN öğretmenlera açıldı. MEB'in merkezi elektronik sistemlerine kayıtlı 4. ve 5. sınıf öğretmenleri ile 6, 7, ve 8. sınıf Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler öğretmenleri tarafından, ücretsiz olarak kullanılanılabilecek.

TTNET VİTAMİN'in içinde, öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden, öğrencilerin motivasyonunu ve derse olan ilgisini arttıran canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve sesli konu anlatımları bulunmaktadır. Bu sayede öğrencileriniz derse daha istekli katılımda bulunuyor olacaklar. TTNET VİTAMİN içerisinde derslere hazırlanmanızı kolaylaştıran sınıf etkinlikleri, çözümlü örnekler ve testler gibi bölümler yer almaktadır.

İlgili sayfaya ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber