Kaymakam, salonu erken terk eden öğretmenlere kızdı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 24 Kasım 2008 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet BULDU/ İZNİK(Bursa) (DHA)

BURSA'nın İznik İlçesi Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Kılıçaslan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ?Öğretmenler günü' etkinliğini erken terk eden öğretmenlere, ?Programınız bitmeden terk ediyorsunuz. Sizi esefle kınıyorum. Bir daha programınıza gelmeyeceğim? diyerek tepki gösterdi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Kılıçaslan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü ve eğitimciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, daha sonra yeni öğretmenlik görevine başlayan eğitimcilerin yemin töreni ile devam etti. Yemin töreni sırasında bazı öğretmenlerin salondan ayrılmasına sinirlenen İlçe Kaymakam Nurettin Kakillioğlu ayağa kalkarak, ?Programınız bitmeden terk ediyorsunuz. Kendinize saygınız olsun. Biz sizin için buradayız. Bir daha programınıza gelmeyeceğim. Sizleri esefle kınıyorum? diyerek, tepki gösterdi.

Bunun üzerine bazı öğretmenler gitmekten vazgeçerek, yerine oturdu. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü'nün yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber