InterFAX.net ile kurumsal faks kullanımında e-dönem

Haber Giriş : 25 Kasım 2008 17:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Savego Bilişim, InterFAX firması ile Türkiye'de kurumsal faks kullanımına yeni bir soluk getirdi.

Yoğun faks operasyonu olan, zaman, bakım, personel gibi ciddi maliyetlerle karşı karşıya kalan kurumlar; bu faks çok işinize yarayacak!

www.InterFAX.net'e online üyeliğiniz sonrası tüm kurum çalışanlarınız epostalarından faks gönderip almaya başlayabilirler.

Herhangi bir başlangıç veya sabit ücretin alınmadığı sistem ön ödemeli mantıkla çalışıyor ve sadece gönderdiğiniz faksın bedelini ödüyorsunuz. Başarısız faksların ücretlendirilmediği sistem alınan hata kodlarını da kullanıcının epostasına detaylarıyla iletiyor.

Ayrıca InterFAX Microsoft Office uygulamaları içerisinden dokümanlarınızı doğrudan istediğiniz faks cihazına iletmenizi sağlayan arabirimi de ücretsiz sunuyor.

InterFAX, tek gönderimin yanı sıra sağlamış olduğu güçlü alt yapı ile binlerce faksı paralel göndererek bir iki dakikada sonuçlandırabiliyor. Gönderilen faksların taranmış imaj hali kullanıcı isteğine bağlı olarak 1 ay süreyle sistem üzerinde de tutulabiliyor.

Yazılım geliştiricilere güçlü doküman ve teknik desteğin sağlandığı sistemde Java, ASP, PHP, C# gibi dillerde örnek kodları site içinden alarak kısa sürede uygulamanızı faks destekler hale getirebilirsiniz. Test işlemleri için yazılım geliştiriciler InterFAX üzerinden sabit bir numaraya ücretsiz faks denemesi yapabiliyorlar.

İleri tarihli gönderimin de desteklendiği sistemde fakslar gönderim zamanı geldiğinde otomatikmen iletilmeye başlanıyor.

Faks alım hizmetiyle de InterFAX tarafından Size özel verilen 212 alan kodlu faks numarasına gelen fakslar istenilen e-posta adreslerine TIFF veya PDF formatında iletililiyor. Faks numaranız hiç meşgul çalmıyor.

kurumsalhaberler.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber