Öğretmenlerin eğlencesinde dolarlar havada uçuştu / Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2008 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'da öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen eğlence gecesinde dolarlar havada uçuştu.

Tüm yurtta kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerinde, Batman'da bir ilk yaşandı. Ekonomik krize aldırış edilmeden ve maaşlarının az olduğunu savunarak sokaklara dökülen öğretmenler, eğlence gecesinde dolarları havada uçuşturdular. Beşiri İlçe Kaymakamlığı tarafından öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler için düzenlediği ve Yatılı ilköğretim Bölge Okulu konferans salonunda kutlanan gece renkli görüntülere sahne oldu.



Şanlıurfa ilinden gelen sıra gecesi müzik ekibi geceye katılan öğretmenlere neşeli ve eğlenceli saatler yaşattı. Birbirinden güzel parçalara eşlik eden öğretmenler davul zurna eşliğinde halay çekerek müziğe eşlik etti.

Beşiri ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen gecede öğretmenler halay çekerken , bir kişi protokol karşısında cebinden çıkardığı deste dolarları dakikalarca havaya savurdu. Etrafa saçılan ve dakikalarca ayaklar altında kalan dolarlar,geçeye katılan ilköğretim öğrencileri topladı.

Düzenlenen geceye Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, vali Yardımcısı Mustafa Cihat Yemlihanoğlu, Beşiri kaymakamı Arif Yalçın İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Banlı ve çok sayıda Eğitimci katıldı. 24 kasım Öğretmenler günü kutlaması gece geç saatlere kadar sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber