Öğrencilerini korumak isteyen öğretmene dayak

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Kasım 2008 13:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ADANA'da 36 yaşındaki lise öğretmeni Hikmet Bulat, okul çıkışında kavga eden öğrencilerini ayırmak isterken 4 kişi tarafından dövüldü.

Borsa Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hikmet Bulat, okul çıkışında eve gitmek için minibüse binmek üzere yürümeye başladı. Bulat, cadde üzerinde 2 öğrencisinin, kız meselesi yüzünden bir grup genç tarafından dövüldüğünü gördü. Hemen öğrencilerinin yanına giden Bulat, kavga eden gençleri ayırmaya çalıştı. Bu sırada öğrencileri darp eden 18-20 yaşlarındaki 4 genç, ?Sana ne, sen kim oluyorsun' deyip, öğretmen Bulat'a saldırdı. Kimliği belirsiz 4 genç, Bulat'ı başından, kolundan ve bacağından darp etti. Öğretmen Bulat'ı döven zanlılar, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Daha sonra olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Hikmet Bulat'ı Bağlar Polis Merkezi'ne götürdü. İfadesi alınan Bulat, daha sonra sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yumruk darbesi aldığı başı moraran, kolunda ve bacağında ezikler oluştuğu belirtilen Bulat, daha sonra taburcu edildi.

Polis ekipleri, kaçan 4 kişiyi yakalamaya çalışıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber