9 yaşındaki çocuk, polis babasını başından vurdu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Kasım 2008 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'de, 9 yaşındaki O.D., masanın üzerinde görürdükten sonra eline alıp tabancayla şaka yapmak istediği polis babası 34 yaşındaki İsmail D.'yi başından vurdu. Ağır yaralanan polis memuru hastanede yoğun bakıma alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru İsmail D., dün akşam mesai bitiminde evine geldi ve beylik tabancasını salondaki masanın üzerine bıraktı. Bir süre sonra polis, televizyonu açıp izlerken oğlu da masanın üzerinde gördüğü tabancayı eline aldı. O.D., namluyu ?Baba bak? diyerek polis memuruna çevirdi. Ardından da emniyet kilidinin kapalı olduğunu tabancanın tetiğine bastı. Ateş alan tabancadan çıkan mermi, baba İsmail'in başına isabet etti.

Kanlar içinde kalan İsmail D., eşi Gül D.'nin çığlıkları üzerine eve gelen komşuları tarafından Gülnar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 2 çocuk babası olan polis memuru yoğun bakıma alınırken hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber