TMSF Başkanı'nın tehdit dilekçesi işleme kondu

Haber Giriş : 27 Kasım 2004 21:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli Cumhuriyet Savcısı Mecit Ceylan, ölümle tehdit edildiği için şikayette bulunan TMSF başkanı Ahmet Ertürk'ün dilekçesini işleme koyarak, failleri çok yönlü aramaya başladı.

Şişli Cumhuriyet Savcısı Mecit Ceylan, ölümle tehdit edildiği için şikayette bulunan TMSF başkanı Ahmet Ertürk'ün dilekçesini işleme koyarak, failleri çok yönlü aramaya başladı. Yakalanan sanıklar örgüt yada çete çerçevesinde değerlendirilirse 6 seneye kadar hapis cezası alacaklar.

Adamlar silahlı adamlarıyla mekanımıza geliyor. Bizi tehdit ediyorlar diyen TMSF başkanı'nı tehdit edenler Çete suçundan yargılanacak!

TMSF başkanı Ahmet Ertürk yaptığı bir konuşmada Cem Uzan ve adamlarını kastederek böyle konuşmuş, can ve mal güvenliğinin tehlikede olduğunu ima etmişti.

Ertürk biz onlara gelin borçlarınızı nasıl edeyeceksiniz diyoruz onlar bizi tehdit ediyorlar diye açıklama yapmıştı.

Batan bankalarda hortumlanan milyarlarca doları hazine adına tahsil etmekle görevli TMSF başkanı Ertürk, sıklaşan ölüm tehditleri üzerine İstanbul Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat etti.

Olaya el koyan Şişli Savcısı Mecit Ceylan, çok yönlü olarak tahkikat başlatıp failleri aramaya başladı. Yakalanacak sanıklar 3-4 yıl arasında hapisle cezalandırılacak. İddianame örgüt yada çete çerçevesinde tanzim edilirse sanıklar 6 seneye kadar hapis cezası alacaklar.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber