Çankaya Köşkü'ne 10 ayda 22 bini aşkın ziyaretçi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2008 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya - Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Çankaya Köşkü'nü bu yılın 10 ayında 22 binden fazla kişinin ziyaret ettiğini belirterek, Atatürk Müze Köşkü'nü ise 300 bin kişinin sanal ortamda gezdiğini söyledi.

İsen, Çankaya Köşkü'nün bütün vatandaşlara açık olduğunu hatırlatarak, Köşkü gezmek isteyen vatandaşların randevu alması gerektiğini ifade etti.

Köşkü gezmek isteyen vatandaşlardan, yoğun bir talep aldıklarını dile getiren İsen, şunları söyledi:

"Randevu almak kaydıyla Çankaya Köşkü'nün kapısı herkese açık. Randevulu sistemle çalışıyoruz. Gelenleri rehberlik eşliğinde, uygun görülen bölümlerde gezdiriyoruz. Türkiye'nin her yerinden başvuru var. Özellikle öğrencilerin ilgisi çok güzel. Köşkü eylül ayı sonuna kadar 22 binden fazla kişi ziyaret etti. Vatandaşlarımız hem internet üzerinden, hem de telefonla başvuru yapabiliyorlar."

Yapılan başvurulara çok kısa bir sürede cevap verildiğini anlatan İsen, "Vatandaşlarımıza hangi tarih ve saatte Köşkü gezebileceklerini belirtiyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Atatürk Müze Köşkü'nün de sanal ortamda gezilmesini sağladık. Şu ana kadar Atatürk Müze Köşkü'nü sanal ortamda 300 bin kişi gezdi" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber