Kar yağışı devam edecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2008 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yağışların aralıklarla devam edeceği tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun doğu kesimleri ile zamanla iç ve kuzeybatı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul'un kuzeydoğu kesimleri, Kocaeli ve Sakarya, gece saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ve bölgenin güneydoğusunda (Bilecik, Bursa, Balıkesir) buzlanma ve don olayı görülecek.

D 100 KARAYOLU BOLU DAĞI ANKARA İSTİKAMETİ ULAŞIMA AÇILDI

Kar yağışı nedeniyle yolda kayarak devrilen araçlardan dolayı kapanan D 100 Karayolu Bolu Dağı Ankara istikameti, araçların yoldan kaldırılmasının ardından ulaşıma tekrar açıldı. Trafik ekipleri yol kenarlarında bulunan tesislerde bekletilen bütün araç sürücülerini uyararak zincirsiz bir şekilde yollarına devam edebileceklerini söyledi.

D 100 Karayolu İstanbul ve Ankara şeritleri karayolları ekiplerinin yoğun çalışması sonucu, sabaha yakın saatlerde ulaşıma tekrar açılırken, sürücüler yola çıkmaya başladı. Yolun açılmasıyla birlikte gündüz çalışan trafik ekipleri de dinlenmeye çekildi. (CİHAN)

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber