12 diyaliz hastası mahsur kaldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2008 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapalı olduğu Durankaya Beldesi'nde 12 diyaliz hastasının şehre ulaştırılamadığı belirtildi.

Birçok köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı Durankaya Beldesi ile Geçitli köyü ve birçok mezra ile ulaşım sağlanamıyor. Hastaların mahsur kaldığı belde ve köylerde karla mücadele çalışmalarının yoğun kar ve tipi yüzünden ise başlatılamadığı bildirildi.

Durunkaya Beldesi'nde 5, Geçitli köyünde ise 7 olmak üzere 12 diyaliz hastasının şehre ulaştırılmadığı belirtildi. Haftada bir diyaliz ünitesine girmesi gereken hastaların kurtarılması için de hava bulutlu olduğundan helikopter de kalkamadığı belirtildi.

Durunkaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, 1 iş makinesi ile karla mücadele çalışması yaptıklarını belirterek, geceli gündüzlü çalışmalarına rağmen birçok mahalle yolunun halen kapalı olduğunu söyledi. Beldede mahsur kalan hastaların şehre ulaştırılması için büyük çaba harcadıklarını anlatan Keskin,"Sadece bir iş makinemiz bulunmaktadır. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Yolların ise biran önce açılması gerekir" dedi.

FacebookTechnoratiDel.icio.usDigg

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber