Doğum uzmanı doktor, evinde ölü bulundu

Haber Giriş : 03 Ocak 2009 08:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DOĞUM ve tüp bebek uzmanı Doktor Reyhan Neslihanoğlu (35), Ümraniye'deki yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Yakınları, yılbaşı gecesi kutlamak için aradıkları Neslihanoğlu'na ulaşamayınca, gece yarısı Anrium Recidence'taki evine geldi. Kapıyı açan olmadı. Kapıyı kırıp içeri gören görevliler, genç doktorun cesediyle karşılaştı.

İZMARİT İNCELENİYOR

Polis evde yaptığı incelemede iki cep telefonu ile bir şarap şişesi ve yarısına kadar içilmiş şarap kadehi buldu. Kül tablası ve üç sigara izmariti incelemeye alındı. Mutfak tezgahında ise bir kutu antidepresan ilaç bulundu. Neslihanoğlu'nun vücudunda darp ve yara izine rastlanmadı. Ölümün şüpheli olması nedeniyle genç doktorun cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Ankara'da muayene sahibi olan Neslihanoğlu, 1 yıl önce İstanbul'a yerleşmiş ve özel bir hastanede çalışmaya başlamıştı. Çocuğu olmayan Neslihanoğlu, bir yıl içinde çok sayıda aileyi bebek sahibi yaptı. Başarılı doktorun ölümü mesai arkadaşları ve hastalarını yasa boğdu. Neslihanoğlu'nu cenazesi Konya'ya götürülecek.

Zana YAVUZ / AKŞAM


Yalçın BEL - Deniz DERİN

İstanbul Medicana Çamlıca Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev alan Op. Dr. Reyhan Neslihanoğlu (35), Kadıköy'de yaşadığı evde yaşamını yitirdi. Yılbaşı gecesi öldüğü belirtilen güzel doktorun esrarengiz ölümü sevenlerini yasa boğdu. Olay yeri inceleme ekipleri ve cinayet büroya bağlı dedektiflerin evde yaptığı incelemede iki cep telefonu kırmızı şarap kadehi ve yarım şişe şarap bulundu. Şüpheli ölümün esrarını çözmek için polisler kül tablası içinde bulunan üç sigara izmaritini incelemek üzere alırken dairenin mutfak tezgâhında ise bir kutu antidepresan ilaç buldu. Ümraniye Cumhuriyet Savcılığı Dr. Reyhan Neslihanoğlu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Ceset, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından yakınları tarafından ambulansla Konya'ya gönderildi.

SABAH

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber