Halkbank'ın internet şubesi yenilendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ocak 2009 17:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Halkbank, internet şubesini yeniledi.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın tüm bankacılık işlemlerinin çok daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmesi amacıyla internet şubesini yenilediği, bu işlem sonucunda internet şubesi ve çağrı merkezinin ortak bir altyapı üzerinden hizmet vermeye başladığı kaydedildi.

Kullanıcı dostu hizmet ve menülerle yenilenen internet şubesine ''Arbitraj'' ve ''Karta bağlı hesaba havale'' gibi yeni işlem türleri eklendiği belirtilen açıklamada, aynı zamanda müşterilere daha fazla kolay işlem kaydetme imkanı sağlandığı da vurgulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Bilgi Sistemleri ve Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Erol Göncü, şunları anlattı:

''İnternet şubemizi teknolojinin gelişen olanaklarına paralel olarak sürekli yeniliyoruz. Teknolojideki son gelişmelerin yansıtıldığı internet şubemizde, işlemlerin çok daha kısa sürede gerçekleştirilmesine altyapı sağladık. Çalışmalarımızın amacı, işlem çeşitliliğiyle ilk günden beri en zengin internet bankacılığı hizmetini sunan şubemizin öncü olma misyonunu sürdürmek, şubemizi daha ileri bir noktaya getirerek diğer bankaların internet şubeleriyle arayı açmak.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber