Telekom'dan öğrenci ve velilerine bedava ADSL imkanı

Haber Giriş : 03 Aralık 2004 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Telekom, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel ve devlet okullarının öğrenci ve çalışanları ile YÖK'e bağlı üniversitelerin öğrenci ve çalışanlarından 31 Aralık tarihine kadar ADSL aboneliği için başvuranlara promosyon uygulayacak.

Tekirdağ İl Telekom Müdür Vekili Tuncay Karakuş, yeni bir kampanya başlattıklarını belirterek, ''ADSL bağlantı ücreti yok, 1 ay da internet bedava'' dedi.

Tuncay Karakuş, Türk Telekom Çorlu binasında düzenlediği basın toplantısında düzenlenen kampanyalarla ilgili olarak bilgiler verdi. ADSL bağlantı sisteminde gelen talepler üzerine sınırlı uygulamasına geçtiklerini ifade eden Karakuş, ''Sınırlı uygulama ile fiyatlarımızda bir indirime gittik. Ancak bu kez de bağlantı ücretlerinden şikayetler oldu. Bu konuda da bağlantı ücretlerini dileyen abonelerimiz için taksitlendirdik'' dedi. Karakuş, ''Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel ve devlet okullarının öğrenci ve çalışanları ile YÖK'e bağlı üniversitelerin öğrenci ve çalışanlarından 31 Aralık tarihine kadar ADSL aboneliği için başvuranlara promosyon uygulayacağız. Müşterilerimizden 1 aylık kullanım bedeli ve bağlantı ücretini almayacağız'' diye konuştu.

Bu kampanyanın okullarda 200, üniversitelerde de bin müşteri ile sınırlandırıldığını da sözlerine ekleyen Tekirdağ Telekom Müdür Vekili Tuncay Karakuş, ''Bunu belirleme de de liste de ilk kişileri esas alacağız. İlk 200 ve ilk bin kişi bu kampanyadan yararlanabilecek'' ifadelerini kullandı.

Son olarak, Türk Telekom olarak müşterilerle barış antlaşması yaptıklarını da kaydeden Karakuş, ''30 Kasım tarihine kadar düzenlediğimiz borçların düşük faizle ve taksitle ödenmesi kampanyamızı da yoğun talep üzerine aynı şartlar dahilinde

27 Şubat tarihine kadar uzattık'' dedi.

Vatandaşların kampanya hakkında, 444 1 444 numaralı telefondan ve www.turktelekom.com.tr internet adresinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber