Doktor, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından darp edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2009 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Şanlıurfa'da, özel bir tıp merkezinin sahibi olan kulak burun boğaz uzmanı operatör doktor Yücel Kılıçkap, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından darp edildi. Doktorun, fidye için kaçırılmak istendiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kentin Emniyet Caddesi üzerinde özel bir kulak burun boğaz tıp merkezinin sahibi olan doktor Yücel Kılıçkap, akşam saatlerinde iş yerinden ayrıldı. İddiaya göre, saat 19.00 sıralarında Ulubatlı Mahallesi'nde bulunan bir sitedeki evine gitmek isteyen Kılıçkap, evinin bulunduğu apartmanın kapısından içeri girerken kendisini takip eden kimliği belirsiz 3 kişi tarafından darp edildi. Yüzüne sprey sıkıldığı ileri sürülen Yücel Kılıçkap, kendisini darp eden kişiye karşı direndi. Doktor ile 3 kişi arasında boğuşma yaşandı. Ses duyan bina sakinlerinin evlerinden çıkması üzerine kimliği belirsiz 3 kişi kaçarak, kayıplara karıştı.

Komşularının yardımıyla kurtulan operatör doktor Kılıçkap, durumu polise bildirdi. Emniyet müdürlüğünde ifade veren doktor Yücel Kılıçkap, daha sonra evine gitti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, 3 kişinin kimliğinin belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, operatör doktor Yücel Kılıçkap'ın fidye için kaçırılmak istendiği iddia edildi. Şanlıurfa'da bundan bir süre önce de bir kadın doğum uzmanı ile bir kuyumcu fidye için kaçırılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber