TRT Genel Müdürü Şahin: Suç işlediysek neticesine katlanırız

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2009 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Tuncay Güney'in TRT'de canlı yayına katılması sonrasında haklarında suç duyurusunda bulunulmasını, "Suç işlediysek neticesine katlanırız" şeklinde değerlendirdi.

İbrahim Şahin, TRT'nin kuruluşunun 41. yıldönümü dolasıyla Arı Stüdyosu'nda düzenlenen resim sergisinin açılışını yaptı. Şahin, burada basın mensuplarının Kamu-Sen'in TRT 6'nin kapatılması için Danıştay'a yaptığı başvurunun hatırlatılması üzerine, "Yargıya güvenimiz sonsuz. Yargı kararı ne ise uyarız" diye karşılık verdi.

CHP'nin Tuncay Güney açıklamaları ile ilgili hakkındaki suç duyurusuna ilişkin olarak da Şahin, "Kanunda canlı yayınlarda kim ne konuşursa sorumlu. Dolasıyla söylenecek bişey yok. Herkes suç duyurusunda bulunabilir. Bir suç işlediysek neticeye de katlanırız." diye konuştu.

Bir gazetede CHP lideri Baykal'dan özür dilediği yönündeki haberlerle ilgili soruya ise Şahin, "Nasıl bizim kişilik haklarımıza birisi saldırdığında rahatsız oluyorsak insanların kişilik haklarına saldırmamız doğru değil; ama canlı yayında bu tip hadise olur. Herkese söz hakkı veriyoruz. Yayınlarımız herkese açık. Konuşan Türkiye istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber