Doktor ve hemşireye dayak

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 04 Şubat 2009 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)

BURSA'da, kalp krizi geçiriyor diye ambulansta müdahale edilen 44 yaşındaki İbrahim P., kalp elektrosu çekilmesi için vücuduna cihazların bağlanmasına sinirlenince görevli doktoru ve hemşireyi dövdü. Şikayet üzerine polis merkezine getirilen İbrahim P. gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ve pazarcılık yapan İbrahim P., dün akşam arkadaşı 28 yaşındaki Umut Kuşkapan ile restoranda alkol aldı. Daha sonra arkadaşıyla restorandan çıkan İbrahim P., göğsünü tutup ?çok ağrıyor? diyerek yere oturunca Umut Kuşkapan, cep telefonu ile 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedi.

Kısa sürede belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis'te görevli doktor Zafer Er ve hemşire Selma Yılmaz kalp krizinden şüphelendikleri İbrahim P.'yi ambulansa alıp kalp elektrosunu çekmek istedi. Bu sırada vücuduna cihazların takılmasını istemeyen İbrahim P., kendisini uyaran Dr. Zafer Er ve Hemşire Selma Yılmaz'a saldırdı.

Kavgayı güçlükle ayıran ambulans sürücüsü 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polisler 160 promil alkollü olduğu tespit edilen İbrahim P.'yi gözaltına aldı. Vücutlarında morluklar tespit edilen Dr. Zafer Er ve hemşire Selma Yılmaz, İbrahim P.'den şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlanırken, ifadesi alınan İbrahim P.'nin, ?Görevli memurlara mukavemet' suçundan adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber