ÖSYM, Bir İşi De Doğru Dürüst Yapabilse...

ÖSYM yerleştirme sonuçlarını hala açıklayamadı. Daha önce açıklanan ve bir nevi kamuoyuna taahhüt edilen tarihlere uyulmuş olsaydı Kasım ayının son haftasında, sonuçların açıklanması gerkirdi. Bugün artık Aralık ayının 8'indeyiz. Ama hala ÖSYM'den bir ses yok. Birazcık şeffaf ve sözüne güvenilir bir kurumla karşı karşıya olsaydık, birazcık bu yerleştirmeleri bekleyenlerin heyacanını duyumsayabilen bir kurum karşımızda olsaydı, en azından "biz bu tarihte açıklayamadık ama şu tarihte açıkyacağız" gibi bir açıklama yapılır, her gün binlerce aday internetin başında bekletilmezdi. Ama sanırız insana ait duyarlılıkları, ÖSYM gibi makineleşmiş bir kurumdan beklemek boşuna...

Haber Giriş : 08 Aralık 2004 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu konuya ilişkin sitemize her gün yüzlerce mesaj, haber veya yorum gelmektedir. Aşağıya sadece bir tanesini alıyoruz

"ÖSYM KPSS Ek Yerleştirmelerini halen açıklamadı. Ek Yerleştirme sonuçlarında kazanan adaylar kurumlarına belgelerini tamamlayarak 17 Aralık tarihine kadar başvurmak zorundalar. İkamet ettiği şehir dışında bir bölgeye yerleştirmeleri yapılan adayların başvuru için belgelerini tamamlamaları için süreleri gittikçe azalıyor. Sonuçların açıklanması sonrası sonuç belgelerinin postalanmasının gerekliliği de düşünülürse ÖSYM'nin biraz daha hızlı olması gerektiği ortadadır.

Başvuru formlarında Kasım ayının son haftası içinde açıklanacağı belirtilen sınav sonuçları halen açıklanmamıştır. Başvuruları alma konusundaki tarihlerde en ufak bir gecikmeyi bile kabul etmeyen ÖSYM'nin sonuçların açıklanması konusunda da aynı duyarlılığı göstermesini ümit ediyoruz..."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber