Belediye başkanı ölmediğini anlatmaya çalışıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2009 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Beymelek beldesinin Belediye Başkanı Osman Güngör, kendisiyle aynı adı taşıyan Eskişehir'in Alpu ilçesine bağlı Bozan beldesi Belediye Başkanı Osman Güngör'ün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, ölen kişinin kendisi olduğunu sanan yakınlarına hayatta olduğunu anlatmaya çalışıyor.

Bozan beldesinin AKP'li Belediye Başkanı Osman Güngör'ün (53), 7 Şubatta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bazı basın yayın organlarında isim benzerliği nedeniyle Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör'ün fotoğraflarının kullanılması, karışıklığa yol açtı.

Ölen kişinin Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör olduğunu sananlar, başkanın eşi Aliye Güngör, oğulları Yener ve Önder Güngör'ü arayarak başsağlığı dileğinde bulunuyor.

Başkan Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, karışıklık nedeniyle kendisine çok sayıda başsağlığı telefonu geldiğini kaydetti.

Kendisini telefonla arayanların ve karşılaştığı kişilerin yaşadığını öğrenince çok şaşırdıklarını belirten Osman Güngör, şöyle konuştu:

?Basında ölen meslektaşım yerine benim fotoğrafımın kullanılması karışıklığa yol açmış. Çok sayıda başsağlığı mesajı aldım. Adaşım olan meslektaşıma Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Ama ben yaşıyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber