Karakolda ayağından vuruldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 13 Şubat 2009 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'da bulunduğu araçta tabanca ele geçen 36 yaşındaki Nurettin Bağcı, götürüldüğü Özalkent Polis Merkezi'nde polislerin kontrol etmesi sırasında silahın ateş alması sonucu ayağından vuruldu.

Olay, bu sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Özalkent Polis Merkezi'nde meydana geldi. Selçuklu İlçesi'nde asayiş uygulaması yapan polis ekibi, yurt dışında işçi olarak çalışan ve izinli olarak memleketi Konya'ya gelen Nurettin Bağcı ile arkadaşının bulunduğu otomobili durdurdu. Yapılan aramada otomobilde iki silah bulundu, Nurettin Bağcı ve yanında bulunan ve kimliği henüz öğrenilemeyen arkadaşı gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere yakındaki Özalkent Polis Merkezi'ne götürülen Bağcı ve arkadaşı ifadelerinin alınması için beklerken, görevli polislerden biri de Nurettin Bağcı'ya ait olduğu ileri sürülen tabancaları kontrol etmeye başladı. Kontrol sırasında iddiaya göre polisin dalgınlığı sonucu ateş alan tabancadan çıkan kurşun, Nurettin Bağcı'nın sol ayak başparmağına isabet etti.

Karakoldaki polisler tarafından Numune Hastanesi'ne kaldırılan Nurettin Bağcı'ya Acil Servis'te müdahale yapıldı. Bu sırada hastanenin giriş kapasındaki gazetecileri görünce bulunduğu tekerlekli sandalyeden kalkan Bağcı, sandalyeyi süren hastane görevlisine bağırarak, ?Bırak oraya gideceğim? dedi ve kapı önüne kadar geldi, ancak polisler konuşmasına fırsat vermeden onu bir odaya aldı.

Bağcı'nın yanında bulunun ve kimliği henüz öğrenilemeyen arkadaşı ise ?Nurettin polisler karakolda vurdu? diye bağırdı. Polis konuşmasını engellediği bu kişiyi de götürdü.

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söylemekle yetindi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber