İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden örnek proje...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2009 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CEM ULUCAN

İZMİR - İzmir Valiliği öncülüğünde başlatılan ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordine ettiği 5 milyon fidan dikimi projesi kapsamında ziyaretler gerçekleştiren İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mithat Güzel başkanlığında ki heyeti, İhlas Haber Ajansı İzmir Bölge Müdürü Necati Bahçeci makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında projenin amacını ve detaylarını anlatan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mithat Güzel, projenin beş yıl süreceğini ve hedeflerinin beş milyon fidan dikmek olduğunu belirterek; "Her Öğrenciye Bir Fidan, Her Fidan Bir Yaşam sloganıyla başlattığımız proje 5 yıl sürecek. İzmir Valiliği, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği ortaklığı ile başlatılan proje kapsamında 5 milyon fidan dikimini hedefledik. Bu konuda basından da destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kendisini ziyaret eden izci öğrencilere ağaç dikmenin öneminden bahseden İhlas Haber Ajansı İzmir Bölge Müdürü Necati Bahçeci ise; "Çevre bilinci gereği ağaç dikmek dünyamızın ısınmaya başladığı, akarsuların kuruduğu, yer altı sularının daha derinlere çekildiği bu süreçte alınabilecek en önemli tedbirlerden biridir. Bu sorumluluğu birlik, beraberlik ve dayanışma içinde gerçekleştireceğiz" diyerek projeye destek vereceğini söyledi.

Ziyarette; İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mithat Güzel'e, İzmirliler Derneği Genel Başkanı Turgay Yokuş, Güzelbahçe Okul Aile Birliği Başkanı Hande Gülsoy, İzmir İl İzci Kurulu Başkanı Ramazan Varlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Sert ile Emre Özkaban, Bayraklı İzci Kurulu Başkanı İlhan Çabuk, Kipa Onuncu Yıl Lisesi İzcileri ve Bayraklı Gazeteci Çetin Altan Anadolu Lisesi İzcileri eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber