Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü KEY listelerinde sona yaklaştı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2009 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü KEY ödemelerine yapılan itirazların incelemesi için verilen 6 aylık süre dolmadan listelerin hazırlanmasında son aşamaya geldi.

İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Dışkapı ve Ulucanlar Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezleri birimlerinde yaklaşık 130 bin müracaat dilekçesinin 90 bininin incelenmesi tamamlandı. İl Müdürü Ali Pekten, 90 bin dilekçenin incelenmesinin tamamlandığını, kalan 40 bin dilekçenin incelemesini de Mart ayı itibariyle tamamlayacaklarını ifade etti.

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yaklaşık 130 bin vatandaşı yakından ilgilendiren KEY hesaplarının incelemesini Mart ayında tamamlayacak. 2009 yılı Bütçe Kanunu'na eklenen maddeyle Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne yapılacak itirazlardan sonra yeni listenin hazırlanmasına ilişkin sürenin dolmasından 3 ay önce işlemler tamamlanarak Emlak Konuta teslim edilecek.

İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Dışkapı ve Ulucanlar Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezleri birimlerinde yaklaşık 130 bin müracaat dilekçesinin 90 bininin incelenmesi tamamlandı. İl Müdürü Ali Pekten, 90 bin dilekçenin incelenmesinin tamamlandığını, kalan 40 bin dilekçenin incelemesini de Mart ayı itibariyle tamamlayacaklarını ifade etti. Çalışanların büyük bir özveri ve fedakarlıkta bulunduğunu belirten Pekten, "Akşamları saat dokuza kadar çalışan, hafta sonlarında mesai yapan arkadaşlarımızla hedef belirledik. Mart ayı itibariyle biz listeleri tamamlayarak Emlak Konuta vereceğiz" dedi.

PEKTEN: ÖDEMELERLE İLGİLİ DUYURULAR AYRICA YAPILACAK

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine gelir gelmez vatandaş odaklı sosyal güvenlik sistemi uygulamasını ön planda tutan ve Müdürlük birimlerinin öğle tatili saatlerinde çalışmasını sağlayan Pekten, çalışanlar arasında gönüllülük esasını ve birliktelik ruhunu oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı. Ödemelerin Temmuz 2009'dan itibaren yapılacağını kaydeden Pekten, "Bilindiği gibi yapılandırma, işverene beş puanlık indirim, e-borcu yoktur, Kosgep Cansuyu Kredileri, prim tahsilatları gibi birçok işi omuzlayan İl Müdürlüğümüz personeli KEY ödemelerini bitirip biran önce asli görevlerine devam etmeleri için yoğun gayret göstermektedir. Ancak önemli bir hususun altını çizmek istiyorum. Bizim listeleri erken hazırlamamız ödemelerin erken yapılacağı anlamına gelmiyor. Biz İl müdürlüğümüzün asli işlerinin aksamaması için biran önce KEY listelerini tamamlıyoruz. Ödemelerle ilgili duyurular basın-yayın organları aracılığıyla ayrıca yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber