Kalp krizi geçiren dört günlük asker öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Mart 2009 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN,

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'ndeki birliğine 4 gün önce teslim olan 20 yaşındaki jandarma er Fuat Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Cenazesi İzmir'den memleketi Erzincan'a getirelen Fatih Uçar, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazede Uçar'ın nişanlısı Seda Eren de gözyaşlarına boğuldu.

Erzincanlı 45 yaşındaki Leyla ve 51 yaşındaki Nihat Uçar çiftinin, 1'i kız 4 çocuğundan biri olan Fuat Uçar, askerlik görevini yapmak üzere 25 Şubat 2009 sabahı İzmir'in Seferihisar İlçesi'ne giderek Jandarma Er Eğitim Komutanlığı'na teslim oldu. 1989/1 tertip jandarma er Fuat Uçar, 28 Şubat günü saat 21.30 sıralarında kalp krizi geçirdi. Uçar, ambulansla İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Askere gitmeden 9 ay önce Konya'da oturan Seda Eren ile nişanlanan Fuat Uçar için Terzibaba Camisi'nde tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Adem Keleş, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Tamer Acartürk, yakınları, subaylar ve vatandaşlar katıldı. Terzibaba Camisi imamı Birol Akça tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Türk bayrağı tabut, askerler tarafından bir süre omuzlarda taşındı. Jandarma er Fuat Uçar'ın nişanlısı Seda Eren, cenaze töreni sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Törenin ardından Fuat Uçar, Terzibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber