14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2009 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kendini asarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre olay, Ulukışla'nın Hasangazi köyünde meydana geldi. İlköğretim öğrencisi Ramazan Demir, okul çıkışında annesine bir şey alacağım diyerek çatı katına çıktı. Bir süre sonra gelen gürültüyle üst kata çıkan anne Serpil Demir, oğlunu tavana asılı olarak buldu. Anne Demir, iple tavana asılı olan oğlunu yere indirdi.

Olay yerinden geçen bir araçla Ulukışla Devlet Hastanesi'ne götürülmek istenen Ramazan Demir, yolda karşılaşılan 112 acil ekibin 45 dakika müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ramazan Demir'in okulda sıkıntısının olmadığını belirten öğretmeni, arkadaşlarının cuma namazında dua ederken ağladığını ifade etti.

Olay yerine gelen inceleme ekipleri, anne baba ve öğretmenlerinin ifadelerini aldıktan sonra 1.55 boyundaki çocuğun hiç bir destek almadan 1.85 santimetre yüksekliğindeki tavana çıkıp ipi asmasının zor olduğunu, intihardan şüphelenmediklerini belirti.

Ramazan Demir'in cesedi, Ulukışla Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber