TTNet, ucuz bilgisayar satacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2009 07:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TTNet, şu anda 5.5 milyonu bulan abone sayısını artırmak için yeni bir kampanya başlatıyor. Şirketin kampanyasında mini laptop modelleri başrolde olacak

Sabit telekom operatörü Türk Telekom'un internet operasyonlarını yürüten TTNet, mini laptop (dizüstü bilgisayar) kampanyasıyla birlikte ciddi hedef büyüteceğini duyurdu.

TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, dün İstanbul'daki genel merkezde düzenlediği basın toplantısında şirketin 2009 yılı hedeflerini anlattı. Yılmaz, bu hedefler arasında ilk sıranın internet kullanıcısını artırmak olduğunu işaret etti. Şirketin son yıllarda yaptığı yeni yatırımlarla birlikte abone sayısı 5.5 milyonları aşmış durumda. TTNet, müzik, video ve çocuk kategorilerine internet üzerinde yatırım yaparak büyümesini sürdürmeyi planlıyor.

Yeni projeler geliyor

Tahsin Yılmaz Türkiye'de hane başı internet kullanımının yüzde 35 dolayında olduğunu ifade ederek asıl hedefin yüzde 68'lere ulaşan batı Avrupa olduğunu vurguladı. Tahsin Yılmaz bu hedef için yeni projeler planladıklarını belirterek mini dizüstü bilgisayar kampanyasının bunlardan biri olacağını kaydetti.

TTNet Genel Müdürü Yılmaz, yeni kampanya ile ilgili şöyle konuştu:

?İnternet kullanımının önemli bir bölümü bilgisayar üstünden yapılıyor. Yani hızlı internet kullanımını artırmak için bilgisayar kullanım oranının artması gerekiyor. Yani bilgisayar kullanımını artırmak için çaba göstermeliyiz.

Biz geçtiğimiz yıl Casper ile bilgisayar kampanyası düzenlemiştik. Şimdi bu kampanyayı daha düşük maliyetlerle ve hizmetlerle birlikte mini dizüstü bilgisayarlarla yapmayı arzuluyoruz. Bunun için araştırma yapmaya devam ediyoruz.?

?Hatsız ADSL yargıya taşındı'

TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, son günlerde telekom dünyasının gündeminde öne çıkan ?sabit hat olmaksızın ADSL abonesi' olunmasıyla ilgili görüşünü şu şekilde aktardı:

?Bizim bu konuda konuşmamız kolay değil. Eğer tüketiciye yalın ADSL olarak maliyet daha fazla olacaksa desteklemeye olanak yok. Konu şu an yargıya taşındı.? Bilindiği gibi Türkiye pazarında sabit hat olmaksızın internet abonesi olunamıyor. Konu hakkında Rekabet Kurumu, çalışmaların başlatılması yönünde karar bildirmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber