Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş'ta...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2009 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ERDOĞAN, ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMALARININ SÜRDÜĞÜ GÖKSUN İLÇESİNE HAREKET ETTİ

KAHRAMANMARAŞ - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde incelemelerde bulunmak üzere kente geldi.

Erzincan ve Gümüşhane mitinglerini iptal ederek, özel uçakla saat 13.20'de Kahramanmaraş Havaalanı'na gelen Erdoğan, Vali Mehmet Niyazi Tanılır, milletvekilleri ve kent protokolü tarafından karşılandı. Erdoğan, havaalanı çıkışında basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. Erdoğan ve beraberindekiler, geniş güvenlik önlemleri altında arama-kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğü Göksun ilçesine doğru hareket etti.


Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a gidecek.

Başbakan Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesi nedeniyle programını iptal etti.

Erdoğan, bugünkü programında yer alan partisinin Erzincan ve Gümüşhane mitinglerine katılmayacak. Bu mitinglerin, bakanlar ve parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirileceği öğrenildi.

İstanbul Üsküdar'daki özel konutunda bulunan Başbakan Erdoğan'ın, önümüzdeki saatlerde Kahramanmaraş'a gideceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber