Baykal'ın mitingi için 2 yıl öncesine randevu verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2009 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kenan Baş

ANTALYA- CHP son mitingini yarın Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da yapacak.

Miting için kentin her tarafında duyuru ilanları asıldı. Ancak "Yaparsa hoca yapar" sloganıyla kampanyasını yürüten büyükşehir adayı Mustafa Akaydın, afişlerinde miting için iki yıl öncesinin tarihini attı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü ve Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı görevleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı Mustafa Akaydın, seçim çalışmalarını 'Yaparsa Hoca Yapar' sloganı ile sürdürüyor. Kendi tanıtımı için şehrin değişik notlarındaki reklam panolarına ilan astıran Mustafa Akaydın, bunlarda Antalya mitinginin duyurusuna da yer verdi.

"Oylarımız, çocuklarımız için. Teşekkür ederim Antalya" ibarelerinin yer aldığı afişte 'Yaparsa Hoca Yapar' sloganının yerini ise 'Yaparsa Antalya Yapar' aldı. Afişin hemen ortasında ise CHP'nin Antalya'da gerçekleştirilecek son mitinginin duyurusu yer aldı. 'Büyük Buluşma' başlığının yer aldığı duyuruda mitingin yeri ve saati net ifadelerle belirtildi. Miting tarihinin de açık şekilde yer aldığı afişteki gariplik ilk bakışta fark edilmese de dikkatli gözlerden kaçmadı. Hocanın, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yapacağı mitinge Antalyalıları davet ettiği tarih 27 Mart 2007'yi gösteriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber