Araç muayenede 22 il 'randevu'ya geçti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2009 08:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Araç sahiplerinin işlemlerini hızlı ve kolay gerçekleştirmeleri için çeşitli çalışmalar yapan TÜVTURK, bu kapsamda geliştirdiği 'Randevu Sistemi'ni 22 ilde uygulamaya başladı. Şirketin İstanbul'da 12, Ankara merkezde 4, İzmir merkezde 3 istasyonunda olmak üzere toplam 19 istasyonunda 15 Mart'ta başlattığı randevu sistemi uygulaması, 23 Mart'ta Bursa'da devreye girdi.

Önceki gün itibarıyla Adana, Antalya, Balıkesir, Bolu, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İçel, Kayseri, Kocaeli, Konya, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon'da da randevu sistemiyle araç muayene hizmetine geçildi. Araç sahipleri, www.tuvturk.com.tr adresli internet sitesini ziyaret ederek, bir gün sonraya veya daha ileri bir tarihe alınabiliyor.

Şirketin Çağrı Merkezi ya da internet sitesi aracılığıyla randevu alacak araç sahiplerinden, 'aracı randevuya getirecek kişinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri, aracın plakası, aracın cinsi, araç tescil belgesindeki seri numarası, hangi tarihte, hangi il ve istasyonda randevu alınmak istendiği' gibi bilgiler talep ediliyor. Randevu tarihi ve saatinin onaylanması durumunda randevu kaydedilerek, araç sahibine istasyon, tarih ve saat bilgisinin bildirilmesi ile işlem tamamlanıyor. Telefonla randevu almak isteyen araç sahiplerinin 08.00?20.00 saatleri arasında hizmet veren 0212 444 80 08 numaralı çağrı merkezini aramaları gerekiyor. Araç sahiplerinin, randevu alınan saat aralığından 10 dakika öncesinde istasyonda olmaları gereken uygulamada, 15 dakikadan daha fazla geç kalınması halinde randevu iptal ediliyor ve araç randevusuz sıra ile işlem görüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber