İmren Aykut'tan Paşa'ya: Emrinizdeyim

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 04 Nisan 2009 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı İmren Aykut'un, Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Şener Eruygur'la 2008'de yaptığı konuşma dinlemeye takıldı. Aykut, 'Emrinizdeyim paşam' diyor.

YAKUP BULUT / ANKARA

Eski bakanlardan İmren Aykut'un 14 Nisan 2008'de Ergenekon'un bir numaralı sanığı emekli Orgenaral Şener Eruygur'u telefonla arayarak, "Ben her zaman emrinizdeyim" dediği ortaya çıktı. 12 Eylül'den son Danışma Meclisi üyeliği yapan ve altı kez bakanlık koltuğuna oturan İmren Aykut'la Eruygur'un görüşmesi ikinci Ergenekon iddianamesine girdi.

HİZMETLERİNİZİ BEKLİYORUZ

14 Nisan 2008 tarihinde saat 14:21'de gerçekleşen ve 'Tape No: 6091' sayılı telefon konuşmasının çözümüne göre İmren Aykut, o dönem Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı olan Eruygur'a "Şey için aramıştım mitingle ilgili. Yani iyi oldu bu sefer. Memnun kaldım şahsen" diyor. Aykut'a bu sözlerinden dolayı teşekkür eden Eruygur, "İsminizi isminizi bir yerde efendim işte ifade edicem hizmetlerininizi bekliyoruz efendim" karşılığını veriyor.

BÜTÜN DESTEĞİM YANINIZDA

Aykut ise "Sağolun paşam her zaman ben emrinizdeyim. Her yerde kendi çapımızda bişey yapıyoruz. Ama sizinde aklınıza gelir şöyle birşey yapalım diye ben her zaman memnuniyetle bütün desteğim yanınızda" şeklinde konuşuyor. 1981'de Danışma Meclisi üyesi olan 1983'te ANAP'tan milletvekilli seçilen aykut, Türkiye'nin ilk kadın bakanlarından.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber