Avukat, ofisinde silahı ile intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Nisan 2009 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinan KABATEPE

ZONGULDAK- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde avukatlık yapan Mesut Cıbıroğlu, ofisinde intihar etti. Kendisine ait silah ile intihar ettiği öğrenilen Avukat Mesut Cıbıroğlu'nun cesedi, yapılan incelemelerin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Avukat Mesut Cıbıroğlu'nu tanıyanlar, uzun süredir maddi sıkıntı içerisinde olduğunu ve zaman zaman intihar edeceğinden bahsettiğini söyledi. Olayı duyan avukat arkadaşları başta olmak üzere, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Altan Ünlü, Zonguldak Baro Başkanı Avukat Kerem Ertem ve Ereğli Baro Temsilcisi Erol Kara olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ofiste yaptığı inceleme sonrasında nöbetçi savcı olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Avukat Cıbıroğlu'nun uzun süredir ailevi sorunlar yaşadığı ve etrafa olan borcundan dolayı intihar ettiği iddia edildi. Polisin olay ile ilgili araştırması sürüyor.

Avukat Mesut Cıbıroğlu, Pazar günü Ereğli Anıt önünde Avukatlar Günü dolayısı ile gerçekleştirilen törene katılmış ve avukat arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf çektirmişti. Kendi silahı ile intihar ederek yaşamına son veren Avukat Cıbıroğlu 2 çocuk babasıydı.


Sinan KABATEPE

Avukat, intihar etmeden önce 155'i aramış

ZONGULDAK- Zonguldak Ereğli'de intihar eden Avukat Mesut Cıbıroğlu, intihar etmeden önce 155'i arayarak "İntihar ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir" diyerek telefonu kapattığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, olay yerine gelen polis, büronun kapısının kilitli olduğunu fark ettiği anda içeriden bir el silah sesi duydu. Kapıyı kıran polis, yerde yatan Cıbıroğlu'nun başına tek kurşun izi olduğunu gördü. Olay yerine çağırılan 112 ekipleri tüm müdahalelere rağmen Avukat Mesut Cıbıroğlu'nu kurtaramadı.

Avukat Mesut Cıbıroğlu'nun İstanbul'da yaşayan eşine haber verildiği ve üzücü haberi alan eş ve çocuklarının Ereğli'ye gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber