Memur-Sen üyelerine ferdi kaza sigortası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2009 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RECEP ERGİN

GÜMÜŞHANE - Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli Ağaç, okul ve kurum temsilcileri yaptığı toplantıda sendika üyelerinin her birinin Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamına alındığını söyledi.

Sigortalama kapsamında hiçbir üyeden kesinti yapılmayacağını, kesintilerin konfederasyon tarafından karşılanacağını ifade eden Ağaç, bu işlem sayesinde kazaya bağlı vefat veya sürekli sakatlık durumlarında 15 bin TL tutarında nakit ödeme yapılması imkanı sağlandığını söyledi.

Ağaç, Memur-Sen'e bağlı sendikalara üye olanların Grup Ferdi Kaza Sigortası Poliçesi kapsamında deprem, terör, yangın, boğulma risklerinin de yer alacağını, bu olaylara dayanan vefat ve sürekli sakatlık durumlarında da poliçenin öngördüğü teminatlardan yararlanabileceklerini belirtti.

Ağaç, üyelerin sigorta ve çeşitli poliçelerden de yararlanma imkânlarının olduğunu vurgulayarak, ?Kasko poliçeleri, Zorunlu Trafik Sigortası Poliçelerinde aracın kayıtlı olduğu ilde SBN Sigorta ve acenteleri tarafından fiilen uygulanan taban fiyat esas alınacak. DASK ve Zorunlu Trafik Sigortası hariç olmak üzere diğer sigorta poliçelerinin primleri 3 ila 12 arasında taksitler halinde ödenme imkânı sağlanacak. Memur-Sen'e bağlı sendikalarımızın üyeleri, bağlı sendikalarımıza üye iken emekliye ayrılan ya da sendika üyeliğine engel görevlere atananlar ve bu kişilerin anne-baba, eş ve çocukları, Kasko, Zorunlu Trafik Sigortası, DASK başta olmak üzere ihtiyaç duydukları sigorta poliçelerini, prim indirimi, taksit seçenekleri ve benzeri özel imkânlardan faydalanabilecekler.? diyerek sözlerini tamamladı.

Memur Sen Şube Başkanı Ağaç, bu sigorta kapsamında geçtiğimiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Eğitim Bir Sen Kürtün İlçe Başkanı Ali Kır ve Sağlık Sen Kürtün İlçe Başkanı Muhammet Ceylan'ın yakınlarına da 15 bin TL ödeneceğinin altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber