Ankara'dan sonra bir polis memuru da, Giresun'da intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2009 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emekliliğine 2 ay kalan polis, intihar etti

GİRESUN Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 42 yaşındaki Tufan Yalçın, tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Bekar olan Yalçın'ın emekliliğine 2 ay kaldığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Tufan Yalçın, bugün öğle saatlerinde kaldığı Polisevi'ndeki odasında arkadaşları tarafından ölü bulundu. Girdiği bunalım sonucu kendi tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdiği belirlenen Yalçın'ın cesedi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, aslen Niğdeli olan ve yaklaşık 6 ay önce Çamoluk İlçe Amirliği'nden, Koruma Şube Müdürlüğü'ne gelen Tufan Yalçın'ın iki ay sonra emekli olacağı öğrenildi. Bekar olan Yalçın'ın TOKİ evlerinde nöbet tuttuğu ve Polisevi'nde kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Ankara - Demetevler'de polis memuru beylik tabancasıyla intihar etti.

Demetevler Bağdat Caddesi 42 numaralı binada meydana gelen olayda, polis memuru Musa Kabadayı (35), ziyaret için gittiği akrabasının evinde sabah saatlerinde beylik tabancasıyla kafasına ateş etti. Kabadayı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanlığında görevli, yaklaşık 8 yıllık polis memuru olduğu öğrenilen Kabadayı'nın intihar nedeninin tespit edilebilmesi için soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kabadayı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber