İnfaz memuru intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2009 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'de bir infaz koruma memuru intihar ederek hayatına son verdi. Banyoda hayatına son veren memurun neden intihar ettiği bilinmiyor.

Alınan bilgiye göre; ilk eşinden ayrılan ve ikinci evliliğini yaptığı öğrenilen İzmit C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru Behçet Karakaş'ın (44), ilk eşi ile ailevi sorunlar içinde olduğu ve bu nedenle son günlerde sıkıntı yaşadığı belirtildi. Karataş'ın son zamanlarda biriken kredi kartı borçlarını da ödemekte zorluk çekince bunalıma girdiği iddia edildi

Çevresine sıkıntılarını hiç belli etmeyen infaz koruma memurunun son akşam ailesini alarak bir balık lokantasına gidip eğlendikten sonra evine döndüğü öğrenildi. Eşi ve çocukları uyuduktan sonra Karakaş, çamaşır ipini banyodaki boruya bağlayarak intihar etti.

Gece kalkan ve banyonun ışığını açık gören Karakaş'ın küçük kızı Çağla'nın feryatları üzerine Karakaş'ın eşi ve diğer çocuğu uyandı. Olay yerine gelen acil servis ekipleri Karataş'ın cansız bedenini aşağı indirerek morga kaldırdı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber