AsyaCard DIT, Avrupa'nın en gelişmiş kredi kartı seçildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2009 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL- Bu yıl ilki düzenlenen Visa Avrupa En İyi Kart Ödülleri kapsamında Bank Asya'nın yenilikçi temassız kredi kartı AsyaCard DIT, "Nakite Alternatif En İyi Kart" seçildi.

Müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ve belirli alanlara hizmet edebilecek yenilikçi ürünlerin tanıtımı ve desteklenmesi amacıyla Visa tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Visa Avrupa 2009 En İyi Kart & Ödeme Sektörü Ödülleri", 23 - 24 Nisan 2009 tarihlerinde Berlin'de yapılan Visa Europe Insights '09 toplantısında sahiplerini buldu. Avrupa'da Visa üyesi olan 4 bin 600'den fazla bankaya açık olan ve 7 farklı kategoride düzenlenen yarışmada Bank Asya, çok fonksiyonlu temassız kart projesi AsyaCard DIT ile "En İyi Nakite Alternatif Kart Çözümü / Best Cash Displacement Initiative" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bank Asya adına ödülünü, Visa Avrupa Başkan Yardımcısı Steve Perry'nin elinden alan Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Buket Gereçci, AsyaCard DIT'ın dünyanın en gelişmiş ve en fazla fonksiyona sahip ödeme kartları arasında yer aldığını ve mevcut özellikleri ile Avrupa'nın en gelişmiş banka kredi kartı olma özelliğini taşıdığını ifade etti. AsyaCard DIT'ın uygulandığı ulaşım projelerinde kısa zamanda büyük başarılar elde edildiğini belirten Buket Gereçci, deniz ulaşımında da bir çözüm olan AsyaCard DIT Paywave'in, kullanıma sunulduğu 2009 Ocak ayından itibaren büyük ilgi görerek 3,5 ay gibi kısa süre içinde 50 bin Bank Asya müşterisine ulaştığını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber