Sivil polis aracı minibüsle çarpıştı: 3'ü polis 4 kişi yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2009 11:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Emniyet Müdürlüğü'nde bağlı bir sivil polis aracının minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü polis 4 kişi yaralandı. Konya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan bir polisin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, kaza Konya'nın merkez Meram ilçesi Yaka Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adem Ç. idaresindeki sivil polis aracı, Baki E. yönetimindeki minibüsle çarpıştı. Kaza sonrasında araçlar hurdaya dönerken, yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Adem P., minibüs sürücüsü Baki E. ile birlikte Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan polis memuru Recep K., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ambulansa bindirilen Adem Ç., Konya Numune Hastanesi'nde diğer polis memuru Recep K. ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası hastaneye gelen Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, yaralı polis memurları hakkında bilgi aldı.

Polis memurlarından Adem P.'nin hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtilirken, diğer polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber