Kaymakam'dan fakirlere ucuz ekmek

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2009 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ALİ TALAY

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, artan ekmek fiyatları Kaymakam Ali Uslanmaz'ı harekete geçirdi. İlçede iki ekmek satış büfesi yaptırmak için harekete geçen Kaymakam Uslanmaz, yer temini için belediye ye yazı yazarken, büfelerde satılacak ucuz ekmek için ihale yapacaklarını söyledi.

Burhaniye'de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan vatandaşlar için hazırlattığı bankamatik kartları ile bir ilki gerçekleştiren Kaymakam Ali Uslanmaz, bu sefer de fakirlere ucuz ekmek temini için harekete geçti. Burhaniye'de seçim öncesi yaşanan rekabet nedeniyle 70 kuruş olan 300 gram ekmek 50 kuruşu inmişti. Ancak 2 hafta önce rekabetin sona ermesiyle birlikte ekmek gene eski fiyatı olan 70 kuruşu yükselince Kaymakam Ali Uslanmaz da harekete geçti.

Cumhuriyet mahallesi ve Mahkeme mahallesinde iki adet ekmek satış büfesi açacaklarını belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, ?Yaptıracağımız büfelerde satılmak üzere fakir vatandaşlarımız için ihaleyle ekmek alacağız. Burada fakir vatandaşlarımıza 50 kuruşa belki biraz daha ucuza ekmek satacağız. İlçemizdeki fakir vatandaşlarımıza destek olacağız? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber