Ameliyathanedeki kolbastı internete düştü/ Video

Haber Giriş : 17 Mayıs 2009 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir hastanenin ameliyathanesinde kolbastı oynayan iki anestezi uzmanının görüntüleri internete düştü. Videoda önce bir kişi beliriyor ve ameliyat masasında yatan diğer anestezi uzmanına kolbastı oynayarak kalp masajı yapıyor, daha sonra ikisi birden kolbastı oynamaya başlıyor. Bu videonun hangi hastanede çekildiği belirtilmezken anestezi uzmanlarının Trabzonlu olduğu iddia edildi. Sağlık Bakanlığı'nın konu hakkında soruşturma başlattığı ve görüntüleri incelemeye aldığı öğrenildi.

Hastane ameliyathanesinde kolbastı(Hop-Tek) oynanır mı demeyin! Türkiye'yi kasıp kavuran Hop-Tek bu kez de karşımıza ameliyathanede çıkıyor!

Trabzon'un meşhur ?kolbastı'sını oynayan bu kişiler yer-mekân fark etmeksizin kendilerini müziğin ritmine kaptırıyor. Öyle ki müziğin girişindeki melodiye göre anestezi uzmanı olduğu iddia edilen bu kişilerden biri ameliyat masasına yatıyor, diğer arkadaşı da kalp masajı yaparak onu hayata döndürüyor.

Alkıslarlayasiyorum.com adlı sitede yayınlanan videoda anestezi uzmanı olduğu belirtilen bu kişilerin hastalara verilen gazlardan etkilendiği iddia ediliyor.

İşte 'bu kadar da olur mu' diyeceğiniz o video?

KanalA

İZLEYEMİYORSANIZ TIKLAYIN


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber