İnönü ve Atatürk bulvarları 30-31 Mayıs'ta trafiğe kapatılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2009 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA - Metro çalışmalarında kullanılan tünel delme makinesinin taşınması nedeniyle 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri İnönü ve Atatürk bulvarlarının bir kısmı trafiğe kapatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Bulvarı'nın Kızılay Milli Eğitim Bakanlığı önü ile İnönü Bulvarı'nın bir bölümünde geçici trafik düzenlemesi uygulanacak.

30 Mayıs Cumartesi günü 04.00-14.00 saatleri arasında, İnönü Bulvarı'nın Hava Kuvvetleri Komutanlığı önündeki yol bölümü Kızılay istikametinden tamamen kapatılacak. Eskişehir istikametinden gelip Kızılay istikametine gidecek sürücüler, İnönü Bulvarı'ndan Akdeniz Caddesi'ne dönerek, Akdeniz Caddesi-Gençlik Caddesi-Necatibey Caddesi ve Yahya Galip Caddesi'ni takiben Milli Müdafaa Caddesi'ne ulaşarak, İnönü Bulvarı'na çıkabilecek.

Eskişehir istikametinden gelip Dikmen istikametine gidecek sürücüler ise İnönü Bulvarı'ndan Merasim Sokak'a dönerek, sokağı takiben Dikmen Caddesi'ne ulaşabilecek.

31 Mayıs Pazar günü ise 04.00-18.00 saatleri arasında Atatürk Bulvarı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ile Vekaletler Caddesi arasında kalan kısmında yolun bir bölümü trafiğe kapatılacak. Bulvarın bu bölümünden Kavaklıdere istikametine trafik, tek şeritten verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber