AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı gözaltına alındı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Mayıs 2009 21:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla bir rüşvet operasyonu kapsamında harekete geçen polis ekipleri, aralarında AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Çoşkun'un da olduğu 3 kişiyi gözaltına alındı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, AKP İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Çoşkun, Bursaspor Kulübü Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Turgay Dursun ile Ankara'da saunada masörlük yapan Gülcan Şahiner'i gözaltına aldı. Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan şüphelilerin sorgusu Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül tarafından bizzat yapıldı. Gözaltında sorguları tamamlanan şüpheliler Hayrettin Çoşkun ve Turgay Dursun tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Gözaltındaki masör Gülcan Şahiner ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, soruşturmayla ilgili gizlilik kararı olduğu için ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı. Sızan bilgilere göre şüphelilerin yürütülen bir soruşturma kapsamında Çorlu Adliyesi'nde görevli bir hakime rüşvet vermekle suçlandıkları ileri sürüldü. Adalet Bakanlığı'nın da konuyu incelemek üzere Çorlu Adliyesi'ne bir başmüfettiş görevlendirdiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber