Bakan Çubukçu, TÜSİAD heyetini kabul etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Mayıs 2009 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Bakan Çubukçu, makamında gerçekleşen kabül sonrasında yaptığı açıklamada, ziyareti dolayısıyla TÜSİAD Başkanı Yalçındağ'a teşekkür etti.

Yalçındağ ile içten ve samimi bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını bildiren Bakan Nimet Çubukçu, "Tabii ki hanımlar biraraya geldikleri zaman öncelikler biraz da kız çocuklarının üzerinde yoğunlaşıyor. Görüşmemizin ağırlıklı bölümü, özellikle dezavantajlı kesimlerin ve kız çocuklarının okullaşması üzerine yoğunlaştı. Bu bir nezaket ziyareti ama bundan sonra da gerçek bir iş birliği şeklinde çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu.

TÜSİAD Başkanı Yalçındağ da Çubukçu'nun Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk kadın Milli Eğitim Bakanı olduğunu anımsatarak, bu bağlamda Bakan Çubukçu ile hemcins dayanışması olarak sohbet ettiklerini söyledi.

TÜSİAD'ın eğitim konusundaki çalışmalarına değinen TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, "İnsan kaynakları, iş dünyasının en önemli kazanımlarından biri. Dolayısıyla eğitim konusu bizim için de son derece önemli hem Türkiye için hem iş dünyası için. Bu bağlamda gündemimizi kendisiyle paylaştık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber