KDV ve ÖTV indirimi için ek çalışma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2009 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EKK TOPLANDI:KDV VE ÖTV İNDİRİMLERİ MASADA

- Ekonomi ve Koordinasyon Kurulu toplantısı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında başladı.

Başbakanlık Merkez Binadaki toplantıya, Devlet Bakanları Zafer Çağlayan ve Cevdet Yılmaz ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün katılıyor.

Toplantıda, geçen aylarda uygulanmaya başlanan KDV ve ÖTV indirimlerinin sonuçları değerlendirilecek.

Ekonomi ve Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yapılan Ekonomi ve Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi.

Başbakanlık Merkez Binada gerçekleştirilen ve 3 saat süren toplantıya, Devlet Bakanları Zafer Çağlayan ve Cevdet Yılmaz ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün katıldı.

Toplantıda, geçen aylarda uygulanmaya başlanan KDV ve ÖTV indirimlerinin sonuçları değerlendirildi.

KDV VE ÖTV İNDİRİMİ İÇİN EK ÇALIŞMA

- Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun (EKK) bugünkü toplantısında katma değer vergisi (KDV) ve özel tüketim vergisinde (ÖTV) geçici indirim konusunda ilave çalışmalar yapılması ve bu çalışmaların da hafta içinde tamamlanması kararı alındı.

Toplantıda, Mart ayında yürürlüğe konulan geçici KDV ve ÖTV indirimi uygulamalarının sonuçları konusunda hazırlanan ayrıntılı çalışmanın ele alındığı belirtilen açıklamada, "Bu konuda bazı ilave çalışmalar yapılması ve bu çalışmaların hafta içinde tamamlanması konusunda ilgili kurumlar talimatlandırılmıştır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber