Ankara'da Belko'dan yaz dönemi kömür kampanyası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2009 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAŞAK EKİNCİ

ANKARA- BELKO, "Şimdi Al Kışın Rahat Et" sloganıyla 2009 Yaz Dönemi taksitli ithal kömür satış kampanyasını başlattı. BELKO'nun uygulamaya başladığı yaz dönemi kampanyası çerçevesinde isteyen vatandaşlar, ithal parça kömürünün tonunu peşin fiyatına (480 TL) 1'i ön ödemeli 3 taksitte alabilecekler.

İş Bankası Maximum Card, Garanti Bankası Bonus Card, Yapı ve Kredi Bankası World Card, Vakıfbank Vakıf Card ve Akbank Axes kredi kartı sahipleri de kampanya çerçevesinde aldıkları ithal parça kömürünün tonuna 5 taksit halinde 500 TL ödeyecekler. BELKO, kampanya çerçevesinde, Emekli Sandığı ile yaptığı protokol ile emeklilere 2 ay ertelemeli, 6 taksitle kömür satışı yapacak. Emekli Sandığı emeklilerine, tanıtım kartlarıyla birlikte Kızılay Metro İstasyonu'nda bulunan BELKO Kömür Satış Bürosu'na başvurmaları halinde, maaşlarından 2 ay sonra kesilmek üzere 6 taksitte kömür alabilme fırsatı tanınıyor. BELKO bu yıl da apartman ve site yöneticilerine alınan kömür miktarına göre 10 aya kadar uzun vadeli taksit imkanı veriyor.

BELKO Genel Müdürü Celalettin Kaygusuz, kaliteli ve güvenilir kömürün Ankara'daki adresi BELKO'nun, çağdaş hizmet anlayışını en üst düzeye çıkardığını kaydetti. BELKO'nun 31 perakende satış deposu ve 4 satış bürosu ile Ankaralılara hizmet verdiğini ifade eden BELKO Genel Müdürü Celalettin Kaygusuz, "Hedefimiz Ankaralılara ucuz ve temiz kömür satmak. Başkent'te hava kirliliğini önlemek amacıyla güvenilirliği dünyaca kabul gören Güney Afrika kömür havzalarından gelen ithal kömürü halka sunuyoruz. BELKO güvencesinde piyasaya uygun fiyatla sunduğumuz Güney Afrika orijinli yüksek kalorili, dayanıklı, kaliteli kömür, Ankara piyasasında kömür fiyatlarının makul düzeyde kalmasını da sağlıyor" dedi. 2009-2010 kış sezonunda da Ankaralıların rahat edebilmesi için 24 saat açık olan 211 06 00 Alo kömür hattı ve ücretsiz aranabilen 0 800 314 53 14 numaralı telefonlarla 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi aldıklarını hatırlattı.

Genel Müdür Kaygusuz, sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı da uyardığı vatandaşlardan, bu konudaki şikayetlerini 341 84 87 ve 341 84 88 No'lu telefonlara bildirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber