Gökçek'ten 2500 öğrenciye bedava tatil

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2009 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başarılı öğrencileri yaz tatiline göndererek ilk hediyelerini vermeye devam ediyor.

Yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da bozmayan Büyükşehir Belediyesi, sınıfını taktir ve teşekkürle geçen ilköğretim öğrencilerini Akçay Tatil Kampı'nda misafir etmeye başladı. Yaz süresince bir haftalık periyotlar şeklinde tatil yapacak olan 300 kişiden oluşan ilk öğrenci grubu, bugün Akçay Tatil Kampı'na uğurlandı.

Belediye yetkilileri ve aileleri tarafından yolcu edilen çocukların heyecanları yüzlerine yansırken, ailelerde çocuklarını güvenli ellere teslim etmenin rahatlığı ve mutluluğu vardı. Sınıflarını başarıyla geçen, ancak tatil yapma imkanı bulamayan öğrenciler, bir haftalık tatil boyunca, eğitmenlerin gözetimi altında bir çok sosyal, kültürel ve sportif faaliyet yapma imkanı buluyor. Akçay Tatil Kampı'na giden öğrencilerden bir çoğu ilk kez deniz kenarında tatil yapma imkanı bulurken, yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşme fırsatı yakalıyor.

Bugüne kadar 21 bin öğrencinin katıldığı kamptan, bu yılda 2 aylık sürede birer haftalık periyotlarla yaklaşık 2 bin 500 öğrenci tatil kampından faydalanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber