Bakan Akdağ'a, plaj şemsiyeli koruma

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 22 Haziran 2009 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİTLİS'te incelemelerini tamamlandıktan sonra Nemrut Krater Gölü'nü gezen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yağmura yakalandı. Bakan Akdağ, yağıştan, orada bulunan tesis çalışanlarının getirdiği plaj şemsiyeleri ile korundu.

Sağlık Bakanı Akdağ, Nemrut Krater göllerini ve buhar bacasını inceledi. Bakan Akdağ Nemrut Krater gölünün, buhar bacasının ve sıcak suların bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Akdağ, soğuk göle indiği sırada sağanak yağış başladı. Bakan Akdağ yağmurdan, orada bulunan tesis çalışanlarının getirdiği plaj şemsiyeleri ile korundu. Plaj şemsiyesinin altında gazetecilere açıklamalar yapan Bakan Akdağ, şöyle konuştu:

?Nemrut'un muhteşem bir doğası var. ?Buradan bir şey olmaz' dememek lazım. Körfezden ve çeşitli yerlerden insanları toplayıp buraya getirmek lazım. Onlara burayı tanıtmak gerekir. Aynı zamanda burada nereye sondaj vurulursa her taraftan sıcak su çıkar, bu sıcak suyu en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Çıkacak olan sıcak sular sayesinde termal oteller yapılabilir. Nemrut Krater gölü için ne yapılabilir onu düşünmek lazım.?

Bakan Akdağ, açıklamasının ardından bölgeden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber