Polis merkezi görevlisi intihar girişiminde ağır yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2009 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Karakolu'nda hizmetli kadrosunda çalışan Recep Olyan (42), başına silah sıkarak intihar girişiminde bulundu.

liman arkası mevkisindeki kayalıklarda

İddiaya göre, borçları nedeniyle bunalıma giren Olyan, bu sabah işe gitmedi. Liman arkasındaki kayalıklardan silah sesi duyan vatandaşlar, yerde kanlar içinde yatan kişinin Recep Olyan olduğunu belirledi. Çevredeki vatandaşların olayı haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve 112 Hızır Acil ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından sedye ile ambulansa taşınan Recep Olyan, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan evli ve bir çocuk babası Olyan'ın hayati tehlikesi devam ediyor. Kısa süre önce Denizli'ye atanan İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan 8 gün önce de Bahçelievler mahallesindeki Adliye Lojmanları Güvenlik Kulübesi'nde görevli polis memuru Teoman E.(33), lojmanların kalorifer dairesinde kendini iple asarak intihar etmişti. Borçları nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen Teoman E., olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber