MHP'li Başkan: Belediyemin 5 trilyon borcunu öderlerse AK Parti'ye geçerim

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2009 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Avsallar beldesinin Milliyetçi Hareket Parti'li (MHP) Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü, belediyenin 5 trilyon borcunu ödemeleri halinde AK Parti'ye geçebileceğini söyledi.

Günlerdir AK Parti'ye geçeceği yönünde söylentilerin ortaya atıldığı Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Görgülü, belediyenin birikmiş borçlarından AK Parti'yi sorumlu tuttu. Önceki dönem görev yapan AK Partili belediye başkanının 5 yılda belediyeyi 5 milyon TL borca sürüklediğini iddia eden Başkan Görgülü, belediyeyi borçsuz alan AK Partili adayın görevi süresince hizmet yapmadığını öne sürdü.

Siyasi kimliği bir kenara bırakarak hizmet yapmaya çalıştığını belirten Görgülü, yaklaşık 3 aydır görevde olduğunu, hayata geçirmeyi planladıkları projeler için ödenek beklediklerine dikkat çekti. "Benim işim hizmet. Bu saatten sonra siyaset yapmak istemiyorum." diyen Görgülü, "Hizmet yapmak için maalesef dedikodulardan rahat bırakmıyorlar. Sürekli 'AK Parti'ye geçiyormuşsun' diyerek hizmet yapmamı engellemek isteyenler var. Artık bu dedikoduları bir kenara bıraksınlar. Benim AK Parti'ye geçmemi çok istiyorlarsa, önce AK Parti bıraktığı 5 milyon TL borcu ödesin. Borç ödendiği an AK Parti'ye geçerim. Aksi takdirde partimi değiştirme gibi bir niyetim yok." dedi.

Hizmetleri partilerin değil kişilerin yapacağına inandığını ifade eden Görgülü, 'devlette devamlılık ilkesi' var olduğu için bütün resmi kurumlarla iyi diyalog içerisinde olduklarının altını çizdi. Hazırladıkları projelerin çoğunun onayını aldıklarını ifade eden Görgülü, projelerle ilgili ödeneklerin ilerleyen günlerde belediyelerine aktarılacağını anlattı. Görevde olacağı 5 yıllık süre zarfında beldelerini modern bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Görgülü, Avsallar'ın turizm pastasından daha fazla pay alması için projeler üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber